Projekti korisnika

Ponosni smo što imamo preko 4000 aktivnih korisnika naših programa u više od 40 zemalja sveta, i ponosni smo i na desetine hiljada konstrukcija koje su naši korisnici, koristeći svoje znanje i naše programe projektovali i sagradili u prethodnih 30 godina.

Na ovom mestu prikazujemo projekte naših korisnika projektovanih uz pomoć naših programa Tower, ArmCAD, Metal Studio i NormaBase.

Ova galerija je otvorena za sve korisnike. Ako želite da u njoj bude mesta i za Vaše profesionalno ostvarenje, potrebno je da nam se javite na naš email info@radimpex.rs ili preko forme sa Kontakt strane ovog sajta.

"Tamiš kapija" - Pančevo - Srbija

Stambeno poslovni kompleks - 45 000 m2

Stambeno-poslovni objekat T kapija /Tamiš kapija u Pančevu, na obali Tamiša, građen 2008.-2010. godine, Površina 45.000 m². Spratnost Po2 + Po 1 + P + 5 (8 etaža, 2 podzemne i 6 nadzemnih), Sistem skeletni sa AB jezgrima, fundiranje na šipovima. Odgovorni projektant: Siniša Somborski, dipl.inž.građ, sinisa.somborski@gmail.com Korišćeni programi Tower i ArmCAD.

Više informacija

„Six Villas“ – Dubai – Ujedinjeni Arapski Emirati

Rezidencijalni kompleks - 4500 m2

Kompleks Six Villas u Dubaiu građen je 2014 – 2015 godine. Površine 4500 m2. Spratnosti Pr + 2 (prizemlje i dvije nadzemne etaže). Dimenzije objekta su 54 x 28 m. Objekat je temeljen na AB ploči a tlo je ojačano šljunčanim šipovima. Statički sistem objekta je kombinovani sa AB jezgrima, visokostijenim nosačima i okvirima. Odgovorni projektant je Fadil Biberkić, dipl.ing.građ. Fabing d.o.o. Sarajevo, Bosna i Hercegovina (www.fabing.ba) Korišteni programi su Tower i ArmCAD.

Više informacija

"Sarajevo City Center" - Sarajevo - Bosna i Hercegovina

Hotelsko - poslovno - tržni kompleks – 100000 m2

Poslovno-tržni centar Sarajevo City Centar u Sarajevu građen je 2008 – 2014 godine. Površine 100000 m2.  Ukupna spratnost objekta je 25 etaža od kojih je 5 podzemnih a 20 nadzemnih. Dimenzije objekta su 160 x 56 m. Objekat je pomoću dilatacionih razdelnica podeljen na tri zasebna dijela od kojih je toranj temeljen na šipovima. Statički sistem objekta je kombinovani sa AB jezgrima, visokostijenim nosačima i okvirima. U sklopu projekta je urađena i zaštitna konstrukcija.
Odgovorni projektant je Fadil Biberkić, dipl.ing.građ. (Fabing d.o.o., Sarajevo, www.fabing.ba)
Korišteni programi su Tower, ArmCAD i Metal Studio.

Više informacija

"TQ Vegas" - Inđija - Srbija

Trgovačko-poslovno-stambeni kompleks - 50 000 m2

Stambeno-poslovni objekat TQ Vegas u Indjiji, građen 2007.-2008. godine, Površina 50.000 m². Objekat se sastoji iz 4 lamele, poslovnog dela (AB konstrukcija Su+Pr+6), tržnog centra (AB + čelik, Su+Pr+1), expo (AB + čelik Su+Pr+1) stambenog dela (AB konstrukcija Su+Pr+6), Odgovorni projektant: Žarko Živanović, dipl.inž.građ, zareziv@gmail.com Korišćeni programi Tower i ArmCAD.
Izvodjač: Tradeunique

Više informacija

"Delta Planet" - Banja Luka - Bosna i Hercegovina

Trgovački centar - 62.500 m2

Delta Planet Banja Luka je najveći šoping mol na prostoru Bosne i Hercegovine.

Projektant: CENTROPROJEKT DOO, Beograd, Srbija
www.centroprojekt-doo.com

Više informacija

"TQ Plaza" - Budva - Crna Gora

Stambeno poslovni kompleks - 50 000 m2

Stambeno-poslovni objekat TQ Plaza u Budvi, građen 2007.-2008. godine, Površina 50.000 m². Spratnost Sut + Pr + 7, Sistem skeletni sa AB jezgrima, fundiranje na šipovima.
Odgovorni projektant: Žarko Živanović, dipl.inž.građ,
zareziv@gmail.com
Korišćeni programi Tower i ArmCAD.
Izvodjač: Tradeunique (tradeunique.com)

Više informacija

Zgrada, ul. Jasenička, Beograd, Srbija

Stambeno poslovni objekat - 17 000 m2

Objekat je spratnosti 2Po+Sut+P+5, u ukupnoj bruto površini cca 17 000 m².
U osnovi trapezastog oblika sa različitim rasterima u podužnom i poprečnom pravcu.
Konstrukcija je armirano-betonska, monolitna, skeletna.
Objekat je fundiran na temeljnoj ploči debljine 60cm.
Projektant "SPREG d.o.o", Kralja Petra I br 15, Aranđelovac, Srbija, (office@spreg.rs)

Više informacija