Export ramova
-
cp6uja1984
- Pridružio se: Sub Jan 03, 2009 2:55 pm
Export ramova
Pri pokusaju eksporta armature ramova iz Tower-a 6 build 1315 u pa4 file, posle par sekundi, program se sam zatvori. Isto se desava kada selektujem 50 greda ili samo jednu. Sta bi mogao da bude uzrok ovog problema? Pritom, eksport armature kod ploca radi ok.
Da li Vam se ovo desava uvek ili je u pitanju jedan odredjeni model ?
U svakom slucaju od velike pomoci bi nam bilo kada bi ste poslali model (ulazni fajl) kod kojeg se ovo desava kao i podatke o iteracijama usvojene armature.
Mi smo sada na odmoru do ponereljka 12. januara i tek tada cemo moci da ispitamo o cemu se radi.
U svakom slucaju od velike pomoci bi nam bilo kada bi ste poslali model (ulazni fajl) kod kojeg se ovo desava kao i podatke o iteracijama usvojene armature.
Mi smo sada na odmoru do ponereljka 12. januara i tek tada cemo moci da ispitamo o cemu se radi.
-
cp6uja1984
Radim na modelu za diplomski rad. Nisam pokusavao na drugim modelima. Mogu vam poslati fajlove, samo, koje? Tj sa kojim ekstenzijama? Mogu vam poslati sve osim fajla sa ekstenzijom .twp_o, jer je "tezak" oko 70MB. Na koji e-mail da posaljem?
Da li imate neke pretpostavke, sta bi na modelu moglo da dovede do ove greske? Tj ako ste vec ranije imali slicnih slucajeva.
Da li imate neke pretpostavke, sta bi na modelu moglo da dovede do ove greske? Tj ako ste vec ranije imali slicnih slucajeva.
Posaljite samo ulazni fajl - ekstenzija twp na nasu standardnu email adresu info [at] radimpex.rs. Ako hocete, mozete nam poslati i sve ostale fajlove (osim fajla sa rezultatima - twp_o) - zip/rar-ovane.
Nacin na koji se ovaj problem ispoljava (naglo gasenje programa) ukazuje na neki numericki problem.
Nacin na koji se ovaj problem ispoljava (naglo gasenje programa) ukazuje na neki numericki problem.
-
cp6uja1984