U cemu je problem sa ovime ? To sto sam priznao da je poneko pitanje zaboravljeno ili sto sam priznao da je na neko pitanje zaboravljeno ?gafinho wrote:2) kada trenutno ne znamo odgovor na dato pitanje (a razlozi za to mogu da budu razliciti) a kasnije zaboravimo na njega jer ga prekriju nova pitanja.
Što odgovoriti na ovo....
Partnerski odnos ili ... (premestena tema)
Problem je u tome što si vi nebi smjeli dopustiti zaboravljanje na vaše klijente, ljude zbog kojih radite i koji plaćaju vaš proizvod. Ako ste već zaboravili, prešutite to, bolje je tako za sve. Osim toga, sve kritike koje se na ovome forumu pojavljuju su konstruktivne, i tu su da bi se iz svega izvukli pametni zaključci i kvalitetan softver, a ne da bi se napadalo djelatnike Radimpexa, zato nemojte tako žustro reagirati tamo gdje nema potrebe za tim.b.milan wrote:U cemu je problem sa ovime ? To sto sam priznao da je poneko pitanje zaboravljeno ili sto sam priznao da je na neko pitanje zaboravljeno ?gafinho wrote:2) kada trenutno ne znamo odgovor na dato pitanje (a razlozi za to mogu da budu razliciti) a kasnije zaboravimo na njega jer ga prekriju nova pitanja.
Zao mi je ali opet se moram ukljuciti u ovu raspravu.
Polemika je bespotrebna, jer ja mislim da klijenata sa jeftinijim softwerom, a tako kvalitetnom podrškom nema nigdje.
Ne znam možda bi ovi iz Radimpexa trebali svojim klijentima raditi i statičke proračune zato što su oni bili dobri prema Radimpexu pa kupili licencu za Tower...
Platite podrsku pa će Vam sigurno biti odgovoreno, ili možete platiti konsultanta da Vam pomogne.
P.S. Nemojte misliti da imam bilo kakvu vezu sa ekipom Radimpexa, samo mislim da je red da neko nepristran reagira na ovakve poruke.
Polemika je bespotrebna, jer ja mislim da klijenata sa jeftinijim softwerom, a tako kvalitetnom podrškom nema nigdje.
Ne znam možda bi ovi iz Radimpexa trebali svojim klijentima raditi i statičke proračune zato što su oni bili dobri prema Radimpexu pa kupili licencu za Tower...
Platite podrsku pa će Vam sigurno biti odgovoreno, ili možete platiti konsultanta da Vam pomogne.
P.S. Nemojte misliti da imam bilo kakvu vezu sa ekipom Radimpexa, samo mislim da je red da neko nepristran reagira na ovakve poruke.
gafinho wrote:Problem je u tome što si vi nebi smjeli dopustiti zaboravljanje na vaše klijente, ljude zbog kojih radite i koji plaćaju vaš proizvod. Ako ste već zaboravili, prešutite to, bolje je tako za sve. Osim toga, sve kritike koje se na ovome forumu pojavljuju su konstruktivne, i tu su da bi se iz svega izvukli pametni zaključci i kvalitetan softver, a ne da bi se napadalo djelatnike Radimpexa, zato nemojte tako žustro reagirati tamo gdje nema potrebe za tim.b.milan wrote:U cemu je problem sa ovime ? To sto sam priznao da je poneko pitanje zaboravljeno ili sto sam priznao da je na neko pitanje zaboravljeno ?gafinho wrote:
Zasto ne bih smeo da priznam da se ponekad desilo da mi neko od pitanja na ovom forumu promakne ili bude zaboravljeno?gafinho wrote: Problem je u tome što si vi nebi smjeli dopustiti zaboravljanje na vaše klijente, ljude zbog kojih radite i koji plaćaju vaš proizvod. Ako ste već zaboravili, prešutite to, bolje je tako za sve.
Kao prvo, ne bi trebalo nikoga da bude sramota priznavanja svojih gresaka.
Kao drugo, procenat neodgovorenih poruka je zanemarljiv.
Kao trece - princip rada svakog foruma je takav da svako moze da odgovori (ili ne odgovori) na svacije pitanje. Na nama e da ocenimo da li je pitanje upuceno nama ili korisnicima programa. Ako pitanje nije u nasoj nadleznosti - necemo odgovarati.
Kao cetvrto - ovaj je forum organizovan od strane Radimpex-a kao alternativa zvanicnom nacinu pruzanja podrske koji se odvijao po principu da korisnik nama (ili nasim predstavnicima) direktno uputi pitanje (telefonom ili e-mail-om) a mi mu odgovorimo. Ni jedan korisnik koji se nama tako obratio nije ostao bez odgovora.
Mi tacno znamo razlog zbog kojeg je organizovan ovaj forum. Zbog primedbi i kritika. Jedino na osnovu primedbi i kritika mi mozemo da potpunije sagledamo funkcionisanje nasih programa i ucinimo ih boljim. Pohvale nam prijaju ali to je za nas na ovom mestu mnogo manje vazno - jeste da nam podizu moral i daju nam uverenje da smo na dobrom putu ali odnosi se na nesto sto smo vec uradili. Zato je ovo mesto i napravljeno - za primedbe i kritike korisnika.gafinho wrote: Osim toga, sve kritike koje se na ovome forumu pojavljuju su konstruktivne, i tu su da bi se iz svega izvukli pametni zaključci i kvalitetan softver, a ne da bi se napadalo djelatnike Radimpexa, zato nemojte tako žustro reagirati tamo gdje nema potrebe za tim.
Zustro sam reagovao tamo gde sam smatrao da treba zustro reagovati - na zlonamerne i neargumentovane stavove korisnika kome bi jedina satisfakcija bila da mu mi placamo za koriscenje naseg softvera i kome je velika smetnja to sto cemo se mi obogatiti tako sto cemo u program besplatno ugraditi novu funkcionalnost na kojoj smo radili sest meseci i kome je smetalo to sto smo pozvali korisnike da nam na dobrovoljno i besplatno ustupe svoje modele.
Milane, molim Vas da još nekoliko puta pročitate ovo što ste napisali ali -radi svake sigurnosti - u različito doba dana.Zustro sam reagovao tamo gde sam smatrao da treba zustro reagovati - na zlonamerne i neargumentovane stavove korisnika kome bi jedina satisfakcija bila da mu mi placamo za koriscenje naseg softvera
Uh, ova rasprava je očito puno privatnija nego što sam mislio. Ispričavam se što sam uletio, nisam bio svjestan stanja.b.milan wrote:Zasto ne bih smeo da priznam da se ponekad desilo da mi neko od pitanja na ovom forumu promakne ili bude zaboravljeno?gafinho wrote: Problem je u tome što si vi nebi smjeli dopustiti zaboravljanje na vaše klijente, ljude zbog kojih radite i koji plaćaju vaš proizvod. Ako ste već zaboravili, prešutite to, bolje je tako za sve.
Kao prvo, ne bi trebalo nikoga da bude sramota priznavanja svojih gresaka.
Kao drugo, procenat neodgovorenih poruka je zanemarljiv.
Kao trece - princip rada svakog foruma je takav da svako moze da odgovori (ili ne odgovori) na svacije pitanje. Na nama e da ocenimo da li je pitanje upuceno nama ili korisnicima programa. Ako pitanje nije u nasoj nadleznosti - necemo odgovarati.
Kao cetvrto - ovaj je forum organizovan od strane Radimpex-a kao alternativa zvanicnom nacinu pruzanja podrske koji se odvijao po principu da korisnik nama (ili nasim predstavnicima) direktno uputi pitanje (telefonom ili e-mail-om) a mi mu odgovorimo. Ni jedan korisnik koji se nama tako obratio nije ostao bez odgovora.
Mi tacno znamo razlog zbog kojeg je organizovan ovaj forum. Zbog primedbi i kritika. Jedino na osnovu primedbi i kritika mi mozemo da potpunije sagledamo funkcionisanje nasih programa i ucinimo ih boljim. Pohvale nam prijaju ali to je za nas na ovom mestu mnogo manje vazno - jeste da nam podizu moral i daju nam uverenje da smo na dobrom putu ali odnosi se na nesto sto smo vec uradili. Zato je ovo mesto i napravljeno - za primedbe i kritike korisnika.gafinho wrote: Osim toga, sve kritike koje se na ovome forumu pojavljuju su konstruktivne, i tu su da bi se iz svega izvukli pametni zaključci i kvalitetan softver, a ne da bi se napadalo djelatnike Radimpexa, zato nemojte tako žustro reagirati tamo gdje nema potrebe za tim.
Zustro sam reagovao tamo gde sam smatrao da treba zustro reagovati - na zlonamerne i neargumentovane stavove korisnika kome bi jedina satisfakcija bila da mu mi placamo za koriscenje naseg softvera i kome je velika smetnja to sto cemo se mi obogatiti tako sto cemo u program besplatno ugraditi novu funkcionalnost na kojoj smo radili sest meseci i kome je smetalo to sto smo pozvali korisnike da nam na dobrovoljno i besplatno ustupe svoje modele.
Kolega, mislim da ovde gresite. Oni ga ne bi upotrebili za neki tamo projekat koji bi posle naplatili, jednostavno proveravaju program. Svako ko se iole ozbiljno bavio programiranjem zna koliko je bitno mnogo raznih primera propustiti da bi se program oprobao u svakoj napisanoj liniji. Ovim se umanjuje kolicina bagova u programu.fresine wrote: Vrlo je simptomatično da administrator - u svojoj povređenosti -nije ukačio poentu moje intervencije. Naime, kada Vi tražite da Vam neko pošalje realne modele, zar nije malo čudno da ne pomislite da je te modele - do đavola - neko napravio, uložio u to pravljenje svoje vreme, trud i novac i da - kao i Vaš softver - i to jeste nečije autorsko delo.