NormaBase 4Pro - nova verzija programa NormaBase

Ovaj podforum će služiti za razna obaveštenja i objavljivanje novosti iz Radimpex-a
Odgovori
b.milan
Site Admin
Postovi: 2003
Pridružio se: Čet Jun 01, 2006 5:53 pm
Lokacija: Beograd
Kontakt:

NormaBase 4Pro - nova verzija programa NormaBase

Post od b.milan »

Radimpex Software je objavio novu verziju programa NormaBase

NormaBase 4Pro je program namenjen projektantima, izvođačima, inženjering firmama i investitorima. Program služi za izradu predmera, predračuna, tendera, situacija, vođenje građevinske knjige, kalkulaciju i analizu cena. Pored primene u visokogradnji i niskogradnji, program ima primenu i u instalaterskim radovima - vodovodu, kanalizaciji, elektro i mašinskim instalacijama. Laka izmena sadržaja postojećih kao i lako kreiranje potpuno novih baza podataka , daje ovom programu veoma široku primenu. Ovo je potpuno nov program i nasleđuje NormaBase Plus i donosi veliki napredak u funkcionalnosti, performansama, upotrebljivosti i sigurnosti podataka. Među ostale mnogobrojne prednosti programa ubrajaju se još i jednostavno formiranje izveštaja i velika sloboda u pripremi za štampu.

Najvažnije novine koje donosi program NormaBase 4Pro su:

Neuporedivo brži i komforniji rad
Višestruko je ubrzan rad sa bazom podataka pa se i najzahtevnije operacije kao što su priprema izveštaja ili priprema za štampu izvode trenutno i bez zastoja

Veća preglednost i poboljšan korisnički interfejs
Omogućen je lakši pristup neophodnim informacijama ali i istovremeni prikaz veće količine informacija što sam proces korišćenja programa čini lakšim i efikasnijim.

Povećana prilagodljivost programa
Značajno su povećane mogućnosti prilagođavanja izgleda i sadržine izveštaja. Između ostalog, omogućeno je automatsko i poluautomatsko ćirilizovanje-latinizovanje kako baze tako i izveštaja.

Unapređena sigurnost i prenosivost podataka
Novi način snimanja i čuvanja rezervnih kopija baze podataka, omogućiće maksimalnu sigurnost protiv gubitka podataka a primenjena tehnologija automatskog arhiviranja i kompresije smanjuje utrošak prostora na disku za njihovo čuvanje. Po istom principu olakšana je i razmena podataka među korisnicima.

Savremenost i usklađenost
Program je kompatibilan sa aktuelnim Windows 10 operativnim sistemom ali može raditi i na starijim operativnim sistemima, počev od Windows-a XP. Po pitanju veze sa CAD programima, podržane su aktuelne verzije programa AutoCAD i BricsCAD.

Potpuno nova platforma pogodna za unapređivanje i razvoj
Program je pisan na potpuno novoj platformi pa je omogućen njegov dugoročni razvoj i održavanje.Besplatna DEMO verzija programa NormaBase 4Pro

DEMO verziju možete preuzeti sa ovog mesta
Kompletno uputstvo za rad sa programom NormaBase 4Pro možete preuzeti sa ovog mesta
RADIMPEX SOFTWARE TEAM
Odgovori