fresine wrote:Ja razumem Milanovo razočarenje što se gotovo niko nije odazvao na njegovu molbu ali bih pomenuo da je do sada "Radimpex" generalno svoje korisnike uglavnom tretirao kao klasične kupce. U stalnom strahu da će vam neko "razbiti" zaštite protiv piraterije, jako ste malo pažnje posvećivali uspostavljanju partnerskog odnosa sa klijentima. Kako to izgleda,najbolje pokazuju diskusije na ovom forumu: učesnici su dali masu predloga, ukazivali na bagove i propuste itd i sve je to "Radimpex" obilato koristio kao besplatne usluge i BESPLATNO TESTIRANJE svake nove verzije. Od "Radimpex"-a nikad nije stigla ni naznaka da bi se ovim ljudima nešto moglo vratiti kao protivusluga.
Naravno, jeste interes korisnika da dobiju dobar proizvod, ali ako se podrazumeva da su usluge korisnika po definiciji besplatne dok to s druge strane nije slučaj, onda nema mesta iznenađenjima i razočarenjima.
Znam da ćete reći da stari korisnici imaju popuste na nove verzije itd,itd ali ako stavite ruku na srce, videćete da to (ipak) nije to.
Teske reci.
Ne znam sta je uzrok vasem ogorcenju.
Ovaj forum je i nastao iz nase teznje da pruzamo podrsku svojim korisnicima i da sa korisnicima izgradimo partnerski odnos. Mi nase korisnike nikada nismo tretirali kao obicne kupce naseg proizvoda - naprotiv.
Mislite li da je odrzavanje ovog foruma lako ? Mislite li da je pruzanje podrske korisnicima trivijalno ? Mi taj deo posla obavljamo savesno i profesionalno.
Ako niste znali, a verovatno niste, svaka podrska korisnicima svakog drugog proizvodjaca softvera se placa - proverite to kod drugih proizvodjaca softvera - naplata se vrsi pausalno na odredjeni vremenski period ili se vrsi preko telefonskih racuna.
Mi od korisnika ne uzimamo ni jedan jedini dinar za svu podrsku koju im pruzamo a rok pruzanja podrske je neogranicen. (Da li znate ko jos daje ovakve uslove pri prodaji svog proizvoda ?).
Postojanje gresaka u softveru je sasvim normalna stvar - mi se trudimo da gresaka bude sto manje a da uocene greske ispravimo sto pre.
Da, sustina svega je da mi program napravimo jos boljim - kako za nove kupce tako i za stare korisnike koji su vec kupili program i od kojih necemo uzeti ni jedan jedini dinar vise.
U stvari, znam sta je uzrok Vasem ogorcenju - Vama ocigledno smeta cinjenica sto ste platili neki softver.