Novi sajt i projekti korisnika

Odgovori
b.milan
Site Admin
Postovi: 2142
Pridružio se: Čet Jun 01, 2006 5:53 pm
Lokacija: Beograd
Kontakt:

Novi sajt i projekti korisnika

Post od b.milan »

Poštovani korisnici,

u procesu smo izrade novog web sajta koji bi do kraja godine trebalo da zameni postojeći.
Želja nam je da obnovimo naš vremešni sajt i da ga zamenimo savremenijim, funkcionalnijim i sigurnijim, koji će pružati više informacija i biti kompatibilan sa savremenim uređajima.

Rezultat na koji smo nakon 30 godina pravljenja softvera za građevinsko projektovanje veoma ponosni, nije samo broj od 3000 korisnika programa u više od 40 zemalja sveta.
Rezultat je i bezbroj konstrukcija koje ste Vi, naši korisnici, koristeći svoje znanje i naše programe, napravili. Zajedno sa svojim Vama ponosni smo na sve te mostove, solitere, stambene blokove, industrijske hale, rezervoare, aerodromske zgrade, sportske, tržne i poslovne centre, kuće, tunele, dalekovode, tornjeve i rezervoare.

Ako želite da na našem novom sajtu pokažete objekat kojeg ste projektovali i na koji ste ponosni, a projektovali ste ga koristeći programe Radimpex-a, javite nam se na naš email: info@radimpex.rs

Kao jedna od novina, u novom sajtu predvidli smo deo "Projekti korisnika" koji će biti u obliku galerije izvedenih objekata projektovanih upotrebom naših programa.
Pored fotografije objekta i njegovih osnovnih podataka, biće prikazani i Vaši podaci/Podaci vaše firme. S obzirom na posećenost našeg sajta i profil posetilaca, to će predstavljati dobru promociju i našeg sovtvera ali i Vas kao projektanta.

Kako bi ste prijavili Vaš objekat za pojavljivanje na našem sajtu potrebno je da nam na email adresu info@radimpex.rs dostavite sledeće podatke:

1. Naziv firme-pojedinca na koga se vodi licenca za neki od programa Radimpex-a, i kontakt podatke: e-mail adresa, adresa web sajta(ako postoji) i adresa. (Vi odlučujete koji će podaci, osim imena firme-pojedinca biti vidljivi)

2. Osnovne informacije o objektu (vrsta objekta, naziv objekta, mesto objekta, godina izgradnje,...)

3. Osnovni parametri objekta (na primer: površina objekta, spratnost, visina, dužina mosta, ....)

4. Fotografije objekta (do 5 fotografija). Poželjno bi bilo da među njima budu fotografije izvedenog objekta

5. (opciono) Fajl sa modelom (twp fajl ako je korišćen Tower-u ili dwg fajl ako su korišćeni ArmCAD ili Metal Studio)
Radimpex Software se obavezuje da ove fajlove i modele ni u kom slučaju i ni pod kojim uslovima neće učiniti dostupnim drugim licima i da će te fajlove isključivo koristiti za pravljenje ilustracija-slika koji će biti sastavni deo prikaza "Projekata korisnika" na našem sajtu.

Ukoliko ne želite da nam pošaljete Tower-ov ulazni fajl ili ArmCAD-ov ili Metal Studio-v dwg, možete poslati PNG slike ekrana programa Tower, ArmCAD ili Metal Studio u kojima je otvoren model ili crtež koji se odnosi na objekat. Slike ekrana treba da su napravljene na tamnoj podlozi ekrana.

Pošiljalac podataka o projektu zadržava pravo da u bilo kom trenutku zatraži uklanjanje njegovog projekta iz dela sajta "Podaci o projektu"


Radimpex Software zadržava pravo da u delu svog sajta "Projekti korisnika" objavi ili ne objavi dobijene podatke koje je dobio od korisnika kao i da ih naknadno uskladi po formi i po sadržaju.
RADIMPEX SOFTWARE TEAM
Odgovori