Izvinjavam se ako sam vas na bilo koji nacin uvrijedio
Nije mi to bila namjera, da sam znao napisao bih da niste u pravu pa vjerujem da to ne biste dozivjeli kao uvredljivo.
Ja se ne bih naljutio da mi neko kaze da nesto ne shvatam, pa cak ni da ne znam. Nikad nisam bjezao od toga da mnoge stvari ne shvatam... Ovdje smo da ukrstimo misljenja/iskustva/saznanja a sve u cilju sto efikasnije primjene Tower-a.
Sa druge strane, mene je pomalo uvrijedio i izazvao ton, dozivio sam ga pomalo bahatim:
"Bilo bi zanimljivo da nam pokušaš objasniti što je to realno ponašanje konstrukcije".
Sa pravom, mogu da vas pitam otkud vama sloboda, kucno vaspitanje ste spomenuli, da vam da za pravo da mi se obracate ovim tonom. Ja vama persiram i time vam zelim dati do znanja da vas postujem i na neki nacin cijenim, koliko je to moguce virtuelno. Ali, ako je ton vaseg pisanja takav (ponavljam bahat) da tvrdite nesto za sta smatram da niste u pravu, uzimam slobodu da vam to saopstim na nacin "da ne shvatate" ili "da niste u pravu". Nisam rekao da na znate. Mozda ste vec shvatili o cemu smo ranije pisali...sto biste se ljutili za trenutno ne shvatanje recimo poente nekog upravo ispricanog vica. Ja se ne bih ljutio i bih bio zahvalan ako biste mi skrenuli paznju da sam u zabludi, da grijesim u razmisljanju, da ne shvatam....
Svoj stav nisam tek tako iznio vec sam potkrijepio cinjenicama koje idu u prilog iznijetom.
Mogu ja imati misljenje i cvrst stav da npr. "U trusnim podrucjima nije potrebna seizmicka analiza" i da prepotentno tvrdim da je to moje misljenje koje drugi trebaju da postuju. Kako postovati necije misljenje koje nema ama bas nikakvog uporista? Nisam siguran da imate pravo da pisete o stvarima koje nemaju uporiste a da se jos ljutite ako vam neko ukaze na to, i pri tome koristite navedeni ton pisanja.
Pozdrav, svako dobro, i nema ljutnje.