Nemogućnost dimenzioniranje drva i čelika

Odgovori
Lara
Pridružio se: Sub Jul 20, 2024 12:12 pm

Nemogućnost dimenzioniranje drva i čelika

Post od Lara »

Poštovani,

imam problem vezan za dimenzioniranje drva i čelika. Naime, instalirala sam Tower 8 na laptop i napravila u njemu model drvene hale. Tek nakon što sam provrtila model, shvatila sam da mi je onemogućeno dimenzioniranje drva. Ista stvar je i sa čelikom. Jedino što mi je omogućeno je dimenzioniranje betona. Drvo i čelik su mi skroz zamagljeni. Zanima me da li je i kako to moguće riješiti.

Hvala Vam unaprijed na odgovoru!
Rajko
Pridružio se: Ned Jan 31, 2010 8:59 pm

Re: Nemogućnost dimenzioniranje drva i čelika

Post od Rajko »

Trebate dokupiti module za drvo i celik!
b.milan
Site Admin
Pridružio se: Čet Jun 01, 2006 5:53 pm
Kontakt:

Re: Nemogućnost dimenzioniranje drva i čelika

Post od b.milan »

Lara wrote: Sub Jul 20, 2024 12:22 pm Poštovani,

imam problem vezan za dimenzioniranje drva i čelika. Naime, instalirala sam Tower 8 na laptop i napravila u njemu model drvene hale. Tek nakon što sam provrtila model, shvatila sam da mi je onemogućeno dimenzioniranje drva. Ista stvar je i sa čelikom. Jedino što mi je omogućeno je dimenzioniranje betona. Drvo i čelik su mi skroz zamagljeni. Zanima me da li je i kako to moguće riješiti.

Hvala Vam unaprijed na odgovoru!
Obratite se distributeru od kojeg ste kupili program ili se obratite Radimpex-u direktno na info@radimpex.rs pa će Vam biti date sve potrebne informacije i pružena pomoć u najkraćem mogućem roku.
Ovako, preko foruma, gde ne znamo o kom se korisniku radi niti imamo podatke o licenci koju koristite, teško da možamo pružiti konkretnu pomoć.
RADIMPEX SOFTWARE TEAM
Odgovori