Poštovani,
imam problem vezan za dimenzioniranje drva i čelika. Naime, instalirala sam Tower 8 na laptop i napravila u njemu model drvene hale. Tek nakon što sam provrtila model, shvatila sam da mi je onemogućeno dimenzioniranje drva. Ista stvar je i sa čelikom. Jedino što mi je omogućeno je dimenzioniranje betona. Drvo i čelik su mi skroz zamagljeni. Zanima me da li je i kako to moguće riješiti.
Hvala Vam unaprijed na odgovoru!
Nemogućnost dimenzioniranje drva i čelika
Re: Nemogućnost dimenzioniranje drva i čelika
Trebate dokupiti module za drvo i celik!
Re: Nemogućnost dimenzioniranje drva i čelika
Obratite se distributeru od kojeg ste kupili program ili se obratite Radimpex-u direktno na info@radimpex.rs pa će Vam biti date sve potrebne informacije i pružena pomoć u najkraćem mogućem roku.Lara wrote: ↑Sub Jul 20, 2024 12:22 pm Poštovani,
imam problem vezan za dimenzioniranje drva i čelika. Naime, instalirala sam Tower 8 na laptop i napravila u njemu model drvene hale. Tek nakon što sam provrtila model, shvatila sam da mi je onemogućeno dimenzioniranje drva. Ista stvar je i sa čelikom. Jedino što mi je omogućeno je dimenzioniranje betona. Drvo i čelik su mi skroz zamagljeni. Zanima me da li je i kako to moguće riješiti.
Hvala Vam unaprijed na odgovoru!
Ovako, preko foruma, gde ne znamo o kom se korisniku radi niti imamo podatke o licenci koju koristite, teško da možamo pružiti konkretnu pomoć.
RADIMPEX SOFTWARE TEAM