ArmCAD 6 - najava izlaska i prve informacije o programu

Ovaj podforum će služiti za razna obaveštenja i objavljivanje novosti iz Radimpex-a
Odgovori
b.milan
Site Admin
Postovi: 1982
Pridružio se: Čet Jun 01, 2006 5:53 pm
Lokacija: Beograd
Kontakt:

ArmCAD 6 - najava izlaska i prve informacije o programu

Post od b.milan »

.
Osam godina je proteklo od izlaska programa ArmCAD 2005. Ono u šta smo nepobitno sigurni je da smo tada bili napravili veoma dobar program koji je odgovorio zahtevima i izazovima, a svojim kvalitetom i mogućnostima postavio visoke standarde i postao nezamenljiv alat hiljadama korisnika iz velikog broja zemalja.

ArmCAD 6 je rezultat našeg intenzivnog jednoipogodišnjeg rada na ugrađivanju višegodišnjeg iskustva i zahteva mnogobrojnih korisnika.

U odnosu na ArmCAD 2005, ArmCAD 6 donosi sveobuhvatno unapređenje i obezbeđuje lakši, brži, tačniji proces crtanja detalja armiranja.

ArmCAD 6 omogućava optimalniji utrošak armature i smanjenje troškova gradnje.

ArmCAD 6 pruža još veći stepen prilagodljivosti stilovima i pravilima izrade crzeža. ArmCAD 6 ima pregledniji, upotrebljiviji i udobniji korisnički interfejs.

ArmCAD 6 je dvosmerno kompatibilan sa ArmCAD-om 2005 što znači da može učitavati crteže rađene sa ArmCAD-om 2005 ali i snimati svoje crteže tako da se mogu otvoriti i progamom ArmCAD 2005.

Pored Autodesk-ovog programa AutoCAD, verzije 2010-2015, ArmCAD 6 će imati izdanje za Bricsys-ov program BricsCAD 14. Izdanja programa ArmCAD 6 za AutoCAD i BricsCAD biće po funkcionalnosti potpuno jednaka.

Očekivano vreme objavljivanja programa ArmCAD 6 je kraj marta 2014.

Između velikog broja novina koje donosi program ArmCAD 6, u ovom PDF dokumentu čiji se link nalazi ispod, predstavljamo Vam one najvažnije i najznačajnije:

http://www.radimpex.rs/downloads/armcad_6_novo.pdf (srpski jezik)

http://www.radimpex.rs/downloads/armcad_6_new.pdf (engleski jezik)
RADIMPEX SOFTWARE TEAM
Odgovori